1 karszalaggal 27 színházba juthatunk be a Színházak Éjszakáján

Szerző • 2015-08-01 • Hírek, Kultúra 1 karszalaggal 27 színházba juthatunk be a Színházak Éjszakáján bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1527

A Buborékfújó Nap bejelentése után újabb jó hírrel jelentkezünk. Idén sem marad el ugyanis a közkedvelt Színházak Éjszakája, ahol egyetlen karszalaggal akár huszonhét színház előadását is megnézhetnénk, ha ez egy napba beleférne. A hagyományoktól eltérően 2015-ben nem az évad végén, hanem az elején rendezik meg az akciókkal teletűzdelt napot.

A Színházak Éjszakájáig még sokat kell aludnunk, hiszen idén 2015. szeptember 19-én rendezik meg. A jegyeket elővételben is meg lehet vásárolni, amik így még a leárazott áraknál is olcsóbbak.

Az előző években, a 2012-es indulás óta a Budapest Bábszínház, Budapesti Operett Színház, Centrál Színház. József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Katona József Színház, Kolibri Színház, Madách Színház, Örkény István Színház, Radnóti Miklós Színház, Szabad Tér Színház, Thália Színház, Új Színház és a Vígszínház is csatlakozott a kezdeményezéshez és számtalan koncerttel, kulisszajárással, beszélgetéssel, interaktív játékkal és koncerttel várták a közönséget. 

A hagyományos rendezvényhelyszínek száma közel duplájára nőtt tavaly óta: összesen huszonhét színház tartja nyitva kapuit ezen a kiemelt napon, éjszaka is.
A közelgő esemény programját szeptember csak elsején hozzák nyilvánosságra, de a jegyeket már elkezdték árulni.

Jegyárak:
gyermekjegy (10 éves korig) 120,- Ft
diákjegy (10 éves kor felett, diákigazolvány birtokában) 1200,- Ft
felnőtt jegy 2000,- Ft.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

Címlapkép: metro.co.uk)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva