3-as metró felújítása: Újabb állmások közt jár metrópótló

Szerző • 2020-07-03 • Hírek, Közlekedés 3-as metró felújítása: Újabb állmások közt jár metrópótló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva282

A Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokon is elkezdik a felújítási munkákat, ezért ezeken a helyeken sem áll meg a metró július 13-ától – írta a BKK. Aki mégis errefelé jönne, az a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő buszokkal tudja ezt megtenni.

A 3-as metró munkanapokon továbbra is Újpest és a Nagyvárad tér között jár majd, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokon kívül a korábban már lezárt Arany János utcánál és Ferenciek terén sem áll meg. Ősszel, a déli szakasz átadása után a Nagyvárad tér és a Lehel tér között folytatódik a metróvonal felújítása.

Az állomáspótló buszok közlekedésének előkészítése miatt július 10-éig útszűkületekre, időszakos sávlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani a Nagyvárad tér és Kálvin tér között, az Üllői út–Szentkirályi utca csomópontban, az Üllői úton a Pénzverde épülete előtt, valamint a Szentkirályi utca Üllői út–Baross utca közötti szakaszán – írta a cég.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva