Metrófelújítás miatt változik a forgalmi rend az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópontban

Szerző • 2020-02-25 • Hírek, Közlekedés Metrófelújítás miatt változik a forgalmi rend az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópontban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva188

Az 3-as metróvonal felújítása részeként a Népliget állomásnál liftet építenek, ezért az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópontban március 7-étől, jövő szombattól változik a forgalmi rend – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A repülőtér irányából érkezők által használt sávok közül a népligeti felüljáró mellett lezárják – várhatóan augusztusig – a Rákóczi híd irányába tartó két balra kanyarodó, valamint a Hungária körút felé vezető egy jobbra kanyarodó forgalmi sávot. Helyettük a felüljáró másik oldalán, a városhatár irányába vezető oldalra kerül egy “vegyes”, jobbra és balra kanyarodást is lehetővé tévő sáv.

Az átvezetett sáv miatt a Könyves Kálmán körútról az Üllői útra, a városhatár irányába kanyarodó két balra kanyarodó sávból a munkálatok idejére egyet lezárnak – olvasható a közleményben.

A BKK azt javasolja, hogy az ideiglenes forgalmi rend ideje alatt az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópont helyett a Vajda Péter út-Könyves Kálmán körút csomópontot vagy a népligeti felüljárót használják a közlekedők.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva