Közösségépítő napok Pestszentimrén

Szerző • 2018-06-30 • Hírek, Közélet Közösségépítő napok Pestszentimrén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva614

A kerületi baptisták idén augusztus 21. és 26. között másodszor rendezik meg az Imrei Közösségi Napokat a Nemes utcai imaházban és közösségi otthonban. A házigazda-főszervező Háló Gyula lelkészt kérdeztük a gazdag programról és a tematikus napokról.

A tematikus napokon túl lesznek állandó, naponta ismétlődő programok. Így például a mese- és versírást, valamint a próza- és versmondást naponta gyakorolhatják a fiatalok és persze az idősebbek is – mondta Háló Gyula.

Megtudtuk a lelkésztől azt is, hogy valamennyi napra más-más tematika szerint állították össze a programot.
Egészségnappal kezdünk augusztus 21-én, jelezve: jó, ha egészséges, sportos életet élünk. Másnap a tudományok felé fordulunk, a harmadik napon, 23-án a jövő generációja kerül a középpontba. Felmérések, tesztek várják majd a fiatalokat, hogy bebizonyíthassák: tényleg övék a jövő… Augusztus 24-e a művészetek napja lesz. Ekkor csupa ének és zene, képzőművészet, vers- és mesemondás tölti be a közösségi házat.

Nem mondom, hogy unatkozni fogunk a nyáron, de örömmel tesszük, mert remélhetőleg sokaknak szerzünk szép augusztusi napokat. Koncertekkel, előadásokkal, kiállítással igyekszünk emlékezetessé tenni ezeket a napokat.

A 25-i pihenő után, 26-án következik a záró ünnep, amely egész nap tart majd. Mivel ez vasárnapra esik, természetesen lesz ünnepi istentisztelet is. (A baptista imaház és közösségi otthon címe: Pestszentimre, Nemes utca 28.)

bp18.hu, R.F.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva