4,5 millió forintos teniszverseny a Bókay-kertben

Szerző • 2015-08-11 • Hírek, Sport 4,5 millió forintos teniszverseny a Bókay-kertben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1715

A Bókay-kert Golden Ace Teniszklub pályáin rendezik keddtől vasárnapig a sportág felnőtt országos bajnokságát.

Magyarország legjobb 64 férfi és női teniszezői mérkőznek meg a bajnoki címekért. Fucsovics Márton és Madarász Gergely kivételével a legjobbak is neveztek a bajnokságra.

Az izgalmasnak ígérkező mérkőzéseket követően választ kapunk arra, hogy a tavalyi győztes Nagy Péter trófeája veszélybe kerülhet-e? A kihívók között találjuk Balázs Attilát, Borsos Gábort, Filipenko Viktort, Bíró Andrét vagy akár Valkusz Mátét, akik valamennyien az ATP-pontokkal is rendelkeznek.

Érdekes lesz látni, hogy a hazai versenyeken kiemelkedően teljesítő Szendrői László vagy Bartakovics Marcell, esetleg Szintai Dávid mire lesz képes ebben a mezőnyben.

A hölgyeknél hiányzik Babos Tímea, Jani Réka és Totka Naomi, de a címvédő Bukta Ágnesnek így sem lesz könnyű dolga. A mindössze 22 éves bajnok tinédzserkorú trónkövetelőkkel néz majd farkasszemet: Gálfi Dalma, Barzó Lilla, Bondár Anna, Szlavikovics Szabina és Stolmár Rebeka is az aranyéremért indul csatába.

A verseny összdíjazása 4,5 millió Ft, és a vasárnapig tartó viadalra ingyenes a belépés.

bp18.hu, Gönczöl András

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva