47 éves drogkereskedőt fogtak Budapesten – VIDEÓ

Szerző • 2016-01-13 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból 47 éves drogkereskedőt fogtak Budapesten – VIDEÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1130

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves nő ellen. A budapesti lakos (D. Ibolya) mellett ott volt egy 22 éves férfi is, akit ellen kábítószer birtoklás gyanúja miatt fogtak el a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2016. január 9-én és az azt megelőző időszakban, több alkalommal egy Budapest X., Vasgyár utcai lakásban „kristály” nevű kábítószert értékesített. A rendőrök D. Ibolyát 2016. január 11-én 17 óra 55 perckor lakcímén elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a nő ruházatának átvizsgálásakor 31 darab alufólia pakettet, benne kristályos kábítószergyanús anyagmaradványt, 19 pakett fehér színű porállagú, 6 pakett fehér színű folyékonyabb anyagú és 1 pakett sárga színű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le.

A férfi, K. Richárd 2016. január 11-én azért ment a X. kerületi lakáshoz, hogy kábítószert vásároljon Ibolyától. A rendőrök aznap a társasház előtt igazoltatták őt, majd amikor átvizsgálták a ruháját, 3 darab nylon tasakra bukkantak. Azokban fehér színű, kristályos állagú kábítószergyanús anyag volt. Ezt követően a férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Richárddal szemben szabadlábon hagyása mellett, D. Ibolyával szemben őrizetbe vétele mellett a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

foto: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva