A 18. kerület a legkedveltebb célpont!!!

Szerző • 2018-12-07 • Hírek, Közélet A 18. kerület a legkedveltebb célpont!!! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva589

Örömteli elemzésről tájékoztatta Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgárait Facebook-oldalán Ughy Attila polgármester. Az ingatlan.com felmérése szerint Budapesten belül tavaly közel 40 ezren költöztek át másik kerületbe, és az elköltözők és odaköltözők különbsége alapján a XVIII. kerület számít a legkedveltebb városrésznek.

Több mint 700-zal többen költöztek Pestszentlőrinc-Pestszentimrére, mint ahányan elmentek, és ezzel a számmal vezeti a budapesti rangsort. A felmérésből egyértelműen kiderül, hogy a külső kerületek a legkedveltebbek, a XVIII. után a XVI. és a XVII. kerületekbe költöztek ki a legtöbben.

A felmérés a KSH adatai alapján készült, és részletesen a profit7.hu oldalon, ide kattintva olvashatják el!

“Polgármesterként büszke vagyok arra, hogy évről évre fejlődünk/épülünk/szépülünk, és Pestszentlőrinc-Pestszentimre mára már az egyik legszerethetőbb kerület lett Budapesten. TOVÁBB 18!” – így kommentálta Ughy Attila Facebook-oldalán a jó hírt, amihez mi is csak csak annyit fűzhetünk hozzá: hajrá és tovább 18!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva