A bíróság elrendelte a kerületi késelés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását

Szerző • 2016-02-13 • Hírek, Közbiztonság A bíróság elrendelte a kerületi késelés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1357

A bíróság elrendelte B. Norbert előzetes letartóztatását, akit a héten Budapesten, a 18. kerületben elkövetett késeléssel gyanúsítanak – közölte a rendőrség szombaton a saját honlapján.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya büntetőeljárást folytat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Norbert 23 éves budapesti lakossal szemben.

kes01_bent

A gyanúsítottat a rendőrök a Budapest XVIII. kerületében lévő Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél február 9-én elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt fogták el.

A férfi a gyanú szerint kedd este többször megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről. A rendőrség az eset után emberölés gyanúja miatt kezdte keresni B. Norbertet és egy 21 éves budapesti nőt. Szintén keresték a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-t.

MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva