A Brit Floyd elhozza a Pink Floyd hangulatát

Szerző • 2015-10-28 • Hírek, Könnyű, Programok A Brit Floyd elhozza a Pink Floyd hangulatát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva821

A legendás Pink Floyd már tíz éve, 2005 óta inaktív – az együttes tagjai szólókarrierbe kezdtek, és elmondásuk szerint nem is számíthatunk sem új koncertre, sem új albumra tőlük. Az űrt a Brit Floyd próbálja betölteni – ők az egyetlenek, akik hűen vissza tudják adni a Pink Floyd érzést. November nyolcadikán, a Budapest Sportarénában a magyar közönségnek adnak nagy műsort.

Már régóta nem volt Pink Floyd koncert, de az emberek azóta sem tudták kiverni a fejükből azt a kivételes látványt, hangzást és technikát, amivel a formáció szinte sokkolta a közönségét.

A Papp László Budapest Sportaréna közel 300 négyzetméteres színpadjának hátsó fala teljes egészében kivetítőként szolgál majd, hogy az ikonikus Pink Floyd grafikák, animációk igazán nagyban jelenhessenek meg a műsor közben.

A 6 zenész és 3 vokalista mellett 16 magyar technikus is segít majd a Brit Floyd csapatának a felszerelés felállításában. A színházi jellegű kialakítás miatt a szervezők mindenkit arra kérnek, hogy időben érkezzenek a helyszínre, és többek között számoljanak az épületbe történő bejutással, illetve a pontos ülőhely megtalálásával is.

A koncert összesen három óra hosszú lesz, és ami meglepő, hogy egy hosszabb, 20 perces szünettel lesz két részre osztva. A Pink Floyd felvételeiből összesen huszonötöt hallhatunk majd, a legnagyobb slágerektől kezdve az ismeretlen számokig.

Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Fotó: tedgoudie.com

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva