A Buddog az új budapesti hotdog!

Szerző • 2015-08-08 • Hírek, Könnyű A Buddog az új budapesti hotdog! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2160

Budapest utcáin rengeteg beülős hely van, amik nyáron még hangulatosabb atmoszférával várják a vendégeket, mint az év egyéb időszakaiban. De vajon honnan döntsük el, hogy hová ülünk be? Nos, egy megkapó név, egy-két újdonság, az élőzene és az igényes, már-már szokatlan környezet vonzó lehet, ezért a Buddog-nál is kitaláltak valami újat: a kolbászos hotdogokat.

A Buddog a kilencedik kerületi Rombusz kertben található meg. A kezdetekben foodtruck-ként üzemelt, majd egy hónap alatt hagyományos, négy fal közé szorított kifőzde lett, legnagyobb újítása pedig az volt, hogy a hotdogokat virsli helyett kolbásszal árulták.
A kolbász azért különösen jó ötlet, mert sokkal több fűszert elbír, mint a virsli, és könnyebb szívvel fizetünk érte többet.

buddogfoodtruck_bent

A Buddognál kacsakolbász, grillezett hagyma, narancsos mustár és bébispenót is van, az árak pedig 790-1490 forint között mozognak.

Amennyiben jó étkűek vagyunk, és csak ebéd és vacsora közt szeretnénk enni egy finomat, akkor a 990 forintos BTL-t is választhatjuk, viszont ha teljes értékű ebédre vágyunk, akkor válasszuk például a Dallas Cowboy opciót.

A művek fő kitalálója és elkészítője Balázs, a Buddha Bar korábbi séfje.

Névjegy:
Buddog
Budapest, Ráday utca 10-12
H-Szo: 12-23
V: 14-22

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva