A Dabas az első vendég a PLER nyári felkészülésén

Szerző • 2015-07-30 • Hírek, Sport A Dabas az első vendég a PLER nyári felkészülésén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1535

Mintha csak most fejeztük volna be az előző szezon küzdelmeit, igaz? Pedig a PLER csapatánál már vége is a nyári szünetnek: múlthét óta edzenek Hutvágner István fiai, pénteken pedig lejátszák első edzőmeccsüket a Dabasi VSE ellen.

(Majdnem) teljes kerettel vághatott neki a felkészülésnek a PLER-Budapest, hiszen Farkas Tamás és Yassine Benmiloud igazolt hiányzásától eltekintve mindenki jelen volt a 2015/2016-os szezon első edzésén, a Lőrinciben – olvasható a csapat weblapján a cikk az első edzésről. Farkas Tomi kedden már csatlakozott is a társasághoz, az Orosházáról érkező Yassine azonban az Universiade-szereplés miatt – a 9. helyet érte el a magyar válogatott Gwanjuban – várhatóan csak később áll munkába.

pler_bent

Komoly szakmai munkáról, igaz, nem maradt le egyikőjük sem, hiszen az első összejövetel inkább az ismerkedésről, és persze a fociról szólt. A tréning elején Kovács Milán ügyvezető igazgató köszöntötte a régi, s az új arcokat, Hutvágner István vezetőedző pedig vázolta az idei évi terveket. Utóbbi kiemelte, valószínűleg nem lesz nehéz dolga a csapatépítésben, hiszen amellett, hogy ismét izgalmas egyveleget alkot majd a PLER-nél a rutin és a fiatalság, több, korábbi játékosunkkal is erősödtünk az előttünk álló szezonra.

A korábban már nyilvánosságra hozott átigazolások mellett több újonc is csatlakozott a kerethez az első edzésre. A kapuba érkezett Tatabányáról a fiatal Boros Tamás és a belga bajnokságban szereplő Tóth Norman, illetve csapatunkat erősíti továbbiakban a Dabasról érkező Bujdosó Bendegúz, valamint a Csurgó kötelékébe tartozó, de a Komló színeiben játszó Bojan Radjenovic. Az új játékosok mellett azonban lesz még ismerős arc a következő szezonban a lőrinci közönség számára, hiszen hazatér egy igazi ős-PLER-es is, a tavalyi szezonban Gyöngyösön játszó Bakos György személyében!

pler01_bent

Akárcsak az előző években, csapatunk hagyományaihoz híven ismét lehetőséget kapnak tehetséges fiataljaink is a felnőttek között, így Bordács Bence, Fiar Dániel és Vízi Benjámin kerettagságával lesz teljes az együttes.

Az új felállásban először július 31-én, a Dabas elleni edzőmérkőzésen láthatjátok majd a PLER-t, majd másfél hónapos alapozást követően a bajnokságot a Tatabánya otthonában kezdjük!

Fotógaléria az első tréningről itt!

A PLER-Budapest kerete a 2015/2016-os szezonban:

Bakos György, Benmiloud Yassine, Bohács Sándor, Bordács Bence, Boros Tamás, Bujdosó Bendegúz, Farkas Tamás, Fiar Dániel, Kocsi András, Kránitz Zoltán, Laurencz Szabolcs, Leimeter Csaba, Lókodi Gergő, Mikita Matej, Nagy Szabolcs, Oláh Tamás, Bojan Radjenovic, Sinkovits Benjámin, Tóth Norman, Tóth Patrik, Vízi Benjámin, Vízler Máté
Vezetőedző: Hutvágner István
Kapusedző: Dányi István
Erőnléti edző: Soldos Péter
Gyúró: Székely Zoltán

A PLER-Budapest tervezett felkészülési mérkőzései:

2015. július 31. (péntek), 18:00: PLER-Budapest – Dabasi VSE
2015. augusztus 4. (kedd), 18:00: Ceglédi KK – PLER-Budapest
2015. augusztus 7. (péntek), 16:30: Tatabánya KC – PLER-Budapest
2015. augusztus 14. (péntek), 18:00: FTC – PLER-Budapest
2015. augusztus 19. (szerda), 18:00: PLER-Budapest – Váci KSE

plerkc.hu, Bayer Tamara

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva