A fővárosiak támogatják az UBER-t

Szerző • 2016-02-17 • Hírek, Közélet A fővárosiak támogatják az UBER-t bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva832

Egy friss felmérés szerint a budapesti lakosság többsége továbbra is támogatja és használni kívánja a taxisok legfőbb vetélytársát, az UBER-t. Az UBER támogatottsága a fiatalabb, 18-39 év közöttiek körében a legmagasabb.

A fővárosi lakosok szerint az új digitális technológiák új gazdasági lehetőséget teremtenek Budapesten, és adóbevételeket biztosítanak az államnak.

Az IPSOS kutatása alapján a budapestiek kétharmada egyetért azzal, hogy a taxisok sztrájkja ellenére továbbra is szükség van a közösségi autómegosztó szolgáltatás működésére a fővárosban.

A friss adatokból az derül ki, hogy a lakosság háromnegyede úgy látja, hogy a jelenleg hatályos törvények módosítására van szükség annak érdekében, hogy megfeleljenek a közösségi gazdaság és az új digitális technológiák teremtette feltételeknek, és így lehetővé tegyék az innovatív szolgáltatások terjedését.

Az UBER támogatottsága kiemelkedően magas a fiatalabb, 18-39 év közöttiek körében, de minden második ötven évnél idősebb válaszadó is egyetértett azzal, hogy továbbra is szükség van az UBER szolgáltatásaira Budapesten.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva