A hétvégén visszatér a kánikula

Szerző • 2017-08-21 • Hírek, Könnyű A hétvégén visszatér a kánikula bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva450

Az OMSZ jelentése szerint a hét első felében lesznek elvetve zivatarok, péntektől pedig visszatér a hőség, vasárnap már akár 36 fok is lehet.

Kedden néhol lehet záporeső, de mellette sok napsütés is várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 8, a legmagasabb pedig 26 fok között alakul. Szerdán szintén vigyünk magunkkal napszemüveget, de az esernyőt otthon hagyhatjuk, a sok napsütés mellett legfeljebb az futó záporok lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet 28, a legalacsonyabb pedig 8 fok lehet,

Csütörtökön és pénteken túlnyomóan csapadékmentes lesz az idő. Csütörtökön a leghidegebb órákban 10-16, pénteken 13-18 fok lehet. A nappali maximumok csütörtökön 27 és 31, pénteken 29 és 33 fok között alakulnak.

Szombaton is napos lesz az időnk, de néhol előfordulhat zápor, esetleg zivatar. Napközben 31-35 fok lesz, tehát ki kell élvezni a jó időt, ha tudnak, látogassanak el a Bókay-kertbe.

Vasárnapra túlnyomóan napos, száraz idő ígérkezik. A minimumok 16 és 22, a maximumok 32 és 36 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva