A kerület a tizennyolcadik, az egészség az első!

Szerző • 2014-07-01 • Család, Hírek, Polgármester, Sport, Szórakozás, Videók, Videók a tizennyolcból A kerület a tizennyolcadik, az egészség az első! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2403


Az önkormányzat kiemelt feladatának tekinti, hogy a lakosoknak színvonalas és sokszínű sportolási lehetőségeket biztosítson. Az elmúlt években ezért számos felújítást végeztünk el a sportlétesítményekben is, amelyekben ma már a versenysportolók mellett az amatőröknek, az egészséges életmód híveinek is számtalan minőségi kikapcsolódási lehetőséget kínálunk.Megújult a Vilmos Endre Sportcentrum

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. által üzemeltetetett létesítményben felújítottuk a tornacsarnokot, az öltözőket, a vizesblokkokat, a szabadtéri futballpályákat és a kerítésrendszert. Az uszoda teljes világítást kapott, és megújult a szaunarészleg is. Az új bokszteremben a hobbi- és a versenysport szerelmesei egyaránt hódolhatnak a harcművészeteknek, a fitneszcentrumban pedig zumba- és aerobikórák közül választhatnak a vendégek. A parkoló új felfestést és korszerű világítást kapott. A megújult környezetben három streetball-kosárlabdapályát és egy kispályás futballpályát is kialakítottunk.

vilmos endre

Büszkeségünk a Bókay-kert

A kerület legszebb parkjában felújítottuk a strandmedencéket, és egy kényelmes füves napozóterasz kialakításával, a kerítés elbontásával, a játszótér átépítésével megújult és nagyobb lett a kiszolgáló terület. Hamarosan egy vizesblokkal ellátott, kabinos rendszerű férfi- és női öltöző is elkészül a strandon. A teniszezők kényelmét a nyolc salakos teniszpályán kívül egy vadonatúj klubház, tágas, padlófűtéses öltöző, recepció és étterem szolgálja. Nagy örömünkre megnyitotta kapuit a Bókay Kalandpark is, ahol a család minden tagja találhat kihívást.

bókay

Újjávarázsolt Thököly úti sportpálya

A Thököly úti sportkomplexum szintén megszépül: idén felújítjuk a füves focipályát, a kiszolgálóhelyiségeket, a lelátókat, új világítótesteket helyezünk el, és hamarosan elkészül a nagy műfüves focipálya. A kerület sportlehetőségei egyébként örvendetesen sokat bővültek: a sikeres pályázatok segítségével számos iskolában és parkban létesültek olyan felületek, ahol mozogni lehet. A Pestszentimrei Sportkör fejlesztése szintén a motiválást szolgálja: a tavalyi tetőszigetelés és a kis műfüves focipálya átadása után idén újabb korszerűsítések következnek.

 Thököly

A PIK-ben is sportolhat!

A Pestszentimrei Közösségi Házban a harcművészet szerelmesei az aikidót vagy a kung-fut próbálhatják ki, a testformálásra vágyók pedig alakformáló gerinctornával vagy jógával tehetnek az egészségük megőrzéséért. Akik a zene és a tánc segítségével kívánnak mozogni, azok a néptánc, a nosztalgiatánc, a társastánc, a salsa és a zumba közül választhatnak. A fitnesz szerelmesei a PIK Kondiban töltődhetnek fel.

PIKsport

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva