A kerületünkben is közlekedő hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzák

Szerző • 2021-03-16 • Hírek, Közélet A kerületünkben is közlekedő hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva140

Elkordonozza szerdától a TW 6000-es, hannoveri villamosok első üléseit is a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések részeként a BKV – közölte a társaság az MTI-vel. Hannoveri villamosok közlekednek a 3-as, 24-es, 28-as, 37-es, 42-es, 50-es, 51-es, 52-es, 62-es, és a 69-es vonalakon.

Mivel a hannoveri villamosok esetében a vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható, ezeken a járműveken – a buszokhoz és trolikhoz hasonlóan – átmenetileg szalaggal kordonozzák el a vezetőfülke közvetlen közelében található első üléseket – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

BKV tájékoztatott arról is, hogy a hannoveri villamosokon bevezetett lezáráson kívül az összes villamoson a vezetőállás hátfalára kiragasztott matrica segítségével is kérik az utasokat, hogy kerüljék a vezetőfülke közvetlen közelében való tartózkodást.

A villamosok a megállóhelyekre érkezve az utastér jobb szellőzése érdekében le-, illetve felszálló utas esetén összes ajtajukat kinyitják – közölték.

Hannoveri villamosok közlekednek a 3-as, 24-es, 28-as, 37-es, 42-es, 50-es, 51-es, 52-es, 62-es, és a 69-es vonalakon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva