A kitűnően érettségizetteket köszöntötték

Szerző • 2014-10-11 • Hírek, Közélet A kitűnően érettségizetteket köszöntötték bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1577

A korábbi évek hagyományához híven az önkormányzat az idén is ünnepséget rendezett a kerületi középiskolában kitűnően érettségizett diákok tiszteletére október 8-án a Zila Kávéházban.

Minden középiskolás diák életének fontos állomása az érettségi bizonyítvány megszerzése, mert azok, akik kimagasló tanulmányi eredménnyel végeznek a középiskolában, jó eséllyel folytathatják tanulmányaikat felsőfokú intézményekben.

Az 2013/14-as tanévben 45 diák érettségizett kitűnő eredménnyel a kerületi középiskolákban. Közülük egy diák a Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnázium, a többi pedig a Karinthy Frigyes Gimnázium tanulója volt.

erettsegi2

Őket köszöntötte Ughy Attila polgármester és Kucsák László alpolgármester a Zila Kávéházban. A kimagasló eredmény és szorgalom elismeréseként az önkormányzat nevében elismerő oklevelet és könyvutalványt nyújtottak át a fiataloknak.

Az eminens diákok a polgármester kérésére elmondták, hogy jelenleg melyik felsőoktatási intézményben milyen szakon tanulnak, továbbá a távolabbi terveikről is beszámoltak.

Az ünnepi pillanatok után kötetlen beszélgetéssel folytatódott a program.

bp18.hu, Fülep Erzsébet

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva