Elindult a legszebb konyhakertek pályázat

Szerző • 2020-05-22 • Hírek, Közélet Elindult a legszebb konyhakertek pályázat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva421

Szaniszló Sándor polgármester Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata képviseletében – csatlakozva Sári Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz – meghirdeti a 18. kerületben „A legszebb konyhakertek” programot – írta felhívásában az önkormányzat. Jelentkezési határidő: 2020. június 15. Jelentkezési lap kérhető és leadható az önkormányzat Ügyfélszolgálati Osztályán és kérhető elektronikusan is, a konyhakert@bp18.hu címen.

A program célja: elismerni a kertművelők munkáját és ezzel ösztönözni a lakosságot arra, hogy saját, rokonai, vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti növényt, zöldséget, fűszer,- gyógynövényeket, gyümölcsöt.

Az év témája: „A biodiverzitás éve – Sokszínűséget, sokféleséget a kertekbe!”

A programban történő részvétel feltételei, hogy a pályázó konyhakerti növényeket/gyümölcsöket termesszen saját, vagy bérelt földterületen.

A részletes kiírásért kattintson ide!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva