A Madách Filmklub mellett akár a Duna partjáról is lehet mozizni

Szerző • 2015-07-31 • Hírek, Szórakozás A Madách Filmklub mellett akár a Duna partjáról is lehet mozizni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1589

Aki a Madách Filmklubnak köszönhetően kedvet kapott még több szabadtéri mozizáshoz, az leutazhat az óbudai Fellini Római Kultúrbisztróba, ami a Duna partjáról kínál ingyenes mozizást szerda esténként. Már csak négy időpont van hátra.

A Partmozi elnevezésű program keretében a naplementés Duna partján többek között angol, francia és spanyol kortárs, illetve művészfilmeket vetítenek az év hátralévő részében. Aki eddig kihagyta az élményt, ne csüggedjen: a szezon hátralévő részében akár még négy filmet is meg lehet nézni (augusztusban) minden szerda este. Az idilli környezetet a Dunán kívül a kényelmes nyugágyak, és homokos part biztosítja.

A felhozatal romantikus filmekből áll, ezért a szerelmespároknak, randizóknak tökéletes programot nyújthat. A férőhelyek limitáltak, ezért érdemes időben asztalt foglalni, vagy legalább a helyszínre érkezni.

Aki esetleg nem érne rá szerda esténként, az a Felliniben a hét többi részében is jól fogja érezni magát: a bisztró ilyenkor is rengeteg kellemes programmal várja a látogatóit. Finom ételeket és innivalókat szolgálnak fel (a leghíresebb ezek közül talán a belga csapolt meggyes sör), továbbá koncertet, felolvasó-színházat, mozgókönyvtárat is szoktak tartani.

Az augusztusban vetített filmek listája:
Augusztus 5. szerda 21.00: Szexterápia
Augusztus 12. szerda 21.00: Újrahasznosított szerelem
Augusztus 19. szerda 21.00: Alabama és Monroe
Augusztus 26. szerda 21.00 Ezerízű szerelem

A rendezvény címe:
Fellini Római Kultúrbisztró 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 5.
További információ a Fellini honlapján.

kép: http://www.est.hu/kepek/289/galeria/289776_galeria_partmozi_facebook.jpg

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva