A Mikulás kesztyűje

Szerző • 2014-12-10 • Család, Hírek, Szórakozás A Mikulás kesztyűje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1589

Interaktív előadással várta a kicsiket december 7-én délelőtt a Rózsa Művelődési Ház. A Mikulás puttyonya a jó gyerekeknek még mindig rejtett ajándékokat.

Advent második vasárnapján kedves Mikulásváró darabot adtak elő a Szép Ernő Színház színészei a Rózsa Művelődési Házban. Az interaktív élőszereplős bemutató alatt a gyerekek hangosan kommentálták a színpadon zajló eseményeket, hol a jó, hol a rossz szereplőket segítve ezzel előnyhöz. A kis vendégek kiáltoztak, nevettek és együtt mondták a mondókákat a színészekkel.

A mese főhőse a bátor nyuszi volt, aki megtalálta a Mikulás elvesztett kesztyűjét és egy élményekkel teli utazás során vitte vissza neki. Kaladozása alatt összetalálkozott a ravaszdi rókával, a butácska farkassal, a bánatos vadásszal és végül a Mikulás két szórakozott manójába botlott. A történet végére természetesen minden jóra fordult és a gyerekek hívogató éneklésére megérkezett a Mikulás is.

Lerakta apró, gondosan előkészített ajándékcsomagokkal megtömött zsákját és sorra magához hívta a gyerekeket. Volt, aki bátran szaladt fel a színpadra és még a Mikulás ölébe is beleült, de olyan is akadt, aki nem akarta elengedi anyukája kezét és el is pityeredett a szakállas apó láttán. Persze így vagy úgy, de a végén senki nem tért haza üres kézzel.
bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva