A NÚSZ a havi, országos e-matricákat javasolja decemberre

Szerző • 2020-12-01 • Hírek, Közlekedés A NÚSZ a havi, országos e-matricákat javasolja decemberre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva61

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) 2020. november 30-ával leállítja az év hátralevő részére a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében, mivel az autópálya-matricát használóknak az év végéig érdemesebb az olcsóbb havi, országos e-matricát vásárolniuk.

A NÚSZ Zrt. az ügyfelek érdekében 2020. december 1-től már nem engedélyezi a viszonteladók körében megyei e-matricák eladását. A D1 kategóriájú járműre megváltott országos havi matrica csupán 4 780 Ft, szemben a megyei matrica 5 000 Ft-os árával, ráadásul az előbbi az egész ország díjköteles úthálózatán használható. A 2020-ra érvényes megyei e-matrica vásárlására 2020. december 1-től már csak a társaság ügyfélszolgálati irodáiban, illetve online értékesítési felületén, az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalon lesz lehetőség arra az esetre, ha valakinek mégis erre a típusú vignettára lenne szüksége – írta közleményében a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva