A papírforma-vereségek után most javíthat a csapat

Szerző • 2014-10-07 • Hírek, Sport A papírforma-vereségek után most javíthat a csapat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva908

Mi tagadás, az elmúlt hetek nem a fiatal lőrinci csapat sikereiről szóltak. Az egyik náluk erősebb ellenfél követte a másikat, így sem csodálkozni, sem mérgelődni nem lehet azon, hogy a zöld-feketék az elmúlt négy fordulóban csak a vereség keserű ízét ismerhették meg.

Mi tagadás, az elmúlt hetek nem a fiatal lőrinci csapat sikereiről szóltak. Az egyik náluk erősebb ellenfél követte a másikat, így sem csodálkozni, sem mérgelődni nem lehet azon, hogy a zöld-feketék az elmúlt négy fordulóban csak a vereség keserű ízét ismerhették meg. Gyöngyös, Tatabánya, Csurgó, Szeged… Így következtek a csapatok, amelyek ellenében nem sikerült a pontszerzés, tehát az együttes jelenleg nullapontosként várja a következő fordulót.

Hutvágner István nyilatkozott
Két eddig nyeretlen csapat összecsapása lesz a szerdai és nem titkoltan hisszük, hogy a mi nyeretlenségi sorozatunk fog megszakadni – mondta vezetőedzőnk a találkozó előtt. – Nincs más opció, csak a győzelem és ezért mindent meg fogunk tenni. Tudjuk pontosan, hogy mi a tétje a találkozónak és ennek tükrében készültünk az elmúlt hetekben. Sajnos Tóth Misi sérüléssel bajlódik, Lau is még a maródiak listáján szerepel, de a többiek nagy elszántsággal készülnek a rangadóra. A TV-közvetítés ellenére remélem, sokan kilátogatnak majd a csarnokba, és szurkolásukkal segítik csapatunkat!”

Nem volt mit tenni

A rossz széria a mindig nagy ellenfélnek számító Gyöngyössel kezdődött. Azzal a gárdával, amelyet a tavalyi rájátszásban hihetetlen izgalmak után gyűrtek le a lőrinciek. Ezúttal nem sikerült, mert a lendületesebb Heves megyei csapat három góllal felülmúlta Hutvágner István fiait.

Ezután három olyan bajnoki következett, amelynek finoman szólva sem a PLER-Budapest volt az esélyese. Sajnos érvényesült a papírforma, mert egyetlen pontocska sem jutott a csapatunknak. Négy meccs, négy papírforma-vereség, amelyekkel azonban akár előre is kalkulálni lehetett.

A házigazda Tatabányától csupán négy góllal kaptak ki a zöld-feketék, amit akár szoros meccsnek is nevezhetünk.

Képernyőn a PLER–Komló
Lapunk megjelenésének napján, október 8-án, 19 órakor fogadja a PLER-Budapest a Komlót a Lőrinci Sportcsarnokban. A számunkra oly fontos találkozót a Duna Televízió élőben közvetíti.
A következő vereséget – ez is papírforma – a Csurgó mérte a PLER-re, a Lőrinci Sportcsarnokban. A különbség hat gól volt a felek között.

S ezzel még nem volt vége, sőt… A sorozat végére a valóban más dimenzióba tartozó Szeged jutott, ráadásul idegenben. A különbség, ahogy mondani szokták, „vastag” volt. A lőrinci gárda 14 góllal kapott ki a házigazdától.

Nyerni kell!

Vereség vereséget követett, de előre kell tekinteni, mégpedig az október 8-i találkozóra, amikor itthon mérkőzünk meg az első osztály újoncával, a Komlóval.

Erről nem is lehet mást mondani, mint hogy, nincs mese, győzni kell, hogy végre pont is szerepeljen a PLER neve mellett, és megkezdje a nehéznek tűnő felzárkózást.

4. forduló: PLER-Budapest–Gyöngyös 27-30 (14-14)
5. forduló: Tatabánya–PLER-Budapest 26-22 (10-11)
6. forduló: PLER-Budapest–Csurgó 21-27 (10-14)
7. forduló: Szeged–PLER-Budapest 36-22 (17-10)

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva