A Park Uszodába költözik az aquafitness

Szerző • 2018-06-18 • Hírek, Programok A Park Uszodába költözik az aquafitness bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva796

A Kastélydombi Uszoda nyári zárva tartási időszaka alatt, 2018. június 19-től a Bókay Park Uszodában lehet a Városgazda Utánpótlás Akadémia aquafitness edzésein részt venni. Az edzéseket minden kedden és csütörtökön 18.45-19.30 óra között látogathatják az érdeklődők.

Az aquafitness egy olyan sport, amellyel jókedvűen, zenére átmozgathatják a jelentkezők minden porcikájukat. A víz felhajtóerejének köszönhetően lecsökkenti a gerincoszlopra és a porckorongra, ízületekre eső terhelést. Kedvező hatással van a szív és a keringési rendszerre, a vízi környezet hatására a pulzus alacsonyabban marad, mintha ugyanezt a mozgást szárazföldön végeznénk. Felgyorsul az anyagcsere, ami elősegíti a zsírégetést, a víz folyamatos masszírozása segít enyhíteni a narancsbőrt, csökkenti a csontritkulás kialakulását. Az órák alkalmasak: erősítésre, rehabilitálásra valamint alakformálásra.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva