A Pick disznójával szelfiztek a reptéren

Szerző • 2015-07-30 • Hírek, Közélet A Pick disznójával szelfiztek a reptéren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1032

Minden eddiginél népszerűbb kampányt folytatott a Pick Szeged Zrt. a repülőtéri partnereivel együtt a turistaszezon kezdetén. Az immár harmadik éve folytatott hármas promóció, amikor a magyar gyártó, a repülőtéri duty free üzlet és a Budapest Airport együttesen reklámozza a legjobb minőségű hazai termékeket teljes mértékben meghódította a vásárlók szívét – és pénztárcáját.

Hogy kerül egy magyar mangalica a nemzetközi repülőtérre? Nos, ez nem egy hollywoodi filmvígjáték felvétele volt, hanem nagyon is a való világ, ugyanis a Pick Szeged Zrt. és a Budapest Airport a Heinemann Duty Free üzlettel összefogva egy külön standon reklámozta a kiváló minőségű magyar szalámit – és a magyar sertésfajtát is egyben. Annyi bizonyos, hogy a kitömött mangalica koca vonzotta a turisták a tekintetét és a Pick-promóció standja egyfajta rögtönzött selfie-ponttá vált a budapesti nemzetközi repülőtér tranzitvárójának kellős közepén.

pick_bent

Éppen a figyelem felhívás állt az egy hónapig tartó Pick-promoció középpontjában, amelynek során kedves, magyar népviseletben öltözött hostessek kínálták a magyar szalámit és egyéb termékeket kóstolásra a SkyCourtban.

Ennek fényében nem csoda, hogy azután sok külföldi vendég a beszállítókapuhoz egy-egy rúd magyar téliszalámival ment tovább, amit a Heinemann Duty Free üzletben akciós áron tudott megvásárolni. A magyar termékekre, így a téliszalámira is jelentősen megugrott a kereslet a promóciós hónapban: májusban a duty free üzletben minden negyedik vásárló kosarába került a Pick termékei közül, amelyek összes eladása 157 %-kal emelkedett meg az előző hónaphoz képest. A Budapest Airport az idén nyáron minden hónapban más-más minőségi magyar termékkel, köztük szekszárdi, tokaji és villányi borokkal folytatja a sikeres akciót.

pick02_bent

– Nagyon büszkék vagyunk a Pick Szeged Zrt.-vel és a Heinemann Duty Free-vel közösen lebonyolított akciónkra, hiszen a hármas együttműködés egyértelműen bebizonyította, hogy igenis megvan a stabil felvevő piaca a különleges, magas minőségű magyar termékeknek – jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Hozzáfűzte: A kóstoltatással, akciós árakkal egybekötött promóció hozzájárul az utazási élmény növeléséhez. Az utasok minden hónapban számíthatnak valamilyen kis meglepetésre a terminálon, pozitív élménnyel szállhatnak a repülőgépre Magyarországon. Az sem mellékes, hogy a promóció révén újabb híveket szerezhetünk a hungarikumoknak.

Forrás, fotók: bud.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva