A rendőrség is keresi az eltűnt zuglói szocialista képviselőt

Szerző • 2016-01-13 • Hírek, Közbiztonság A rendőrség is keresi az eltűnt zuglói szocialista képviselőt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva906

A monori rendőrség körözi Sápi Attilát az eltűnése miatt. A 43 éves férfi január 5-én este XV. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, és nem adott életjelet magáról. A férfi eltűnéséről január 11-én érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra. Ezután a rendőrség elrendelte Sápi Attila körözését.

A Police.hu oldalon úgy fogalmaztak, a 43 éves férfi 174 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú és átlagos testalkatú. Haja rövid, barna színű, szeme szintén barna. Egyik vállán a háta irányába terjedő nonfiguratív tetoválás látható. Sápi Attila az eltűnésekor zöld színű kabátot, fekete színű melegítőt és fekete színű sportcipőt viselt.

Az origo.hu arról ír, hogy Sápi egy sört és egy kávét rendelt magának. Igencsak zavartnak tűnt. Úgy tűnt, be van drogozva, ennyire zavartan nem tud viselkedni senki a sörtől – mondta a Blikknek Kóté Károlyné, annak a vendéglátóhelynek a pultosa, ahol utoljára látták a szocialista képviselőt. Egy rövid ideig itt álldogált a pultnál, aztán leült egy asztalhoz, és a telefonját nyomkodta negyed órán át – mondta.

Mint arról az Origo elsőként beszámolt, Sápi Attila 100 százalékban tulajdonosa a felszámolás alatt álló Toro Security System Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnak, a felszámolási eljárás 2015 októberében indult. A cég 2011-ben érte el a legnagyobb adózott eredményét. Akkor 3,7 millió forintos bevételre tettek szert. 2014-ben a cégről egyébként semmilyen pénzügyi adat nem áll rendelkezésre az Opten adatai szerint. A céget 100 millió forintot, illetve 180 napot meghaladó adótartozás miatt számolták fel.

Sápi Attila 2015-ös vagyonnyilatkozata szerint 40 százalékban tulajdonosa a Wayland Kft.-nek is. A politikusnak a tavalyi év elején összesen 1,85 millió forintnyi adóssága volt. Sápinak a képviselői tiszteletdíján kívül bruttó 59 ezer forintos bevétele volt, a Druck Tractive Kft.-nél volt ügyintéző.

Forrás: origo.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva