A Sportkastélyban járt Colin Powell és Bono is

Szerző • 2014-10-07 • Hírek, Közélet A Sportkastélyban járt Colin Powell és Bono is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva874

Az elmúlt hétvégén, október 3-án és 4-én rendezték meg a Sportkastélyban a GLS (Global Leadership Summit) Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciát, amelyre a „Vezess ott, ahol tudsz” összefoglaló cím alatt került sor, nagy érdeklődés mellett.

A Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia kétnapos, felekezetközi esemény volt, melyen már több mint két millió egyházi és világi vezető vett részt szerte a világon. Az Egyesült Államokban, ahonnan a mozgalom az útjára indult, minden évben megrendezendő konferencia a nagy távolságok miatt videó-kivetítéssel jut el a résztvevőkhöz. A pestszentimrei konferencián résztvevők a felelős vezetés szakmai kérdéseivel találkoztak, e témakörben kaptak új információkat.

Magyarország először adott otthont ilyen konferenciának. Igaz, az előadók csak elektronikus úton, kivetítőn voltak jelen a Sportkastélyban, azonban az, amit elmondtak, mindenki számára hasznos és elgondolkodtató volt, legyen a hallgató akár egyházi személy, akár a civil életből érkezett vezető. A nagy érdeklődés nem volt véletlen, hiszen az előadók között volt többek között Bill Hybel, a WCA alapítója, Patrick Lencioni – a The Table Group alapító elnöke, dr Henry Cloud – klinikai szakpszichológus, vezetési tanácsadó, Liz Wiseman – a Wiseman csoport elnöke, Colin Powell – az Egyesült Államok volt külügyminisztere, s Bono, a U2 énekese is. Hazai előadóként dr. Velkey György kórházigazgatót, a Magyar Kórházszövetség elnökét köszönthették a konferencia résztvevői.

Clipboard58

A szervezők részéről a Magyarországi Baptista Egyház, a Magyarországi Evangélikus Egyház, a Magyar Pünkösdi Egyház elnökei és főtitkárai, a szervezőbizottságot alkotó missziós társaságok részéről pedig az Alpha Alapítvány, az Arteries Studio, a Barnabás Csoport, a KEVE Társaság, az Új Remény Alapítvány, az xpand Magyarország Kft. társaság vett részt a kétnapos konferencián.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva