A Városgazda segít a csatornázásban

Szerző • 2014-06-08 • Csatornázás, FejlesztésekHozzászólások (0)901

Az önkormányzat kiemelt ügyként kezeli a szennyvízelvezetés modernizálását, ezért a lehető legtöbb területen próbál segítséget nyújtani az érintett családoknak.

Hosszú évtizedeken át fennálló gondot old meg a BKISZ (Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése) program keretében Pestszentlőrinc-Pestszentimrén szeptember közepén megkezdődött csatornázás. A XVIII. kerületi Önkormányzat kiemelt ügyként kezeli a szennyvízelvezetés megoldását, ezért a lehető legtöbb területen próbál segítséget nyújtani az érintett családoknak.

A házi hálózat megterveztetése és kivitelezése szigorú előírásokhoz és engedélyekhez kötött többlépcsős feladat, éppen ezért a kerület ebben is szerepet vállal.

Díjmentes ügyintézés

A csatornázás során kiépítendő fővezetékre külön-külön kell bekötni az egyes háztartásokat. Ezeknek a rákötéseknek a kivitelezését garanciával vállalja a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt., amely rendelkezik az ehhez a munkához szükséges magas színvonalú szakmai és technikai háttérrel.

Információk és a szolgáltatás megrendelése

A házi csatornahálózat megtervezéséről további információ a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Ügyfélszolgálati Osztályán kapható. A szolgáltatást ugyanitt lehet megrendelni.

Elérhetőségek: telefonon a 06-30-549-6922 számon, e-mailben az ugyfelszolgalat@varosgazda18.hu címen, levélben vagy személyesen a 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 16. szám alatt.

Az ügyfélszolgálat hétfőn 8-tól 17 óráig, keddtől csütörtökig 8 és 16 óra, pénteken 8 és 14.30 között várja az érdeklődőket.

A csatornázással kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban a 06-80-205-412-es ingyenesen hívható zöldszámon kérhető felvilágosítás.

A csatornarákötések tervezési díja egységesen bruttó 27 940 forint. Megrendelés esetén – a tervezési szolgáltatás részeként – a cég térítésmentesen vállalja az engedélyeztetést, a szükséges dokumentumok beszerzését, az egyéb ügyintézést.

Teljes szolgáltatás

A szolgáltatás iránt érdeklődők a házi hálózat kiépítésére a Fővárosi Csatornázási Művek által engedélyezett tervek birtokában kérhetnek árajánlatot a Városgazdától (árajánlatot korábban is kérhet).

A munka átlagos irányára az anyagköltséggel együtt alapesetben – tehát ha nincs szükség komolyabb bontási munkálatokra, vagy nem merül fel más extrém költségnövelő tényező – folyóméterenként bruttó 9145 forint.

Érdemes a Városgazda szolgáltatását választani, hiszen a városüzemeltető cég teljes körű – a tervezést és a kivitelezést is magában foglaló szolgáltatást – kínál, s a műszaki átadás-átvétel napjától számítva a jogszabályban meghatározott idejű jótállást és szavatosságot vállal.

Forrás: PA, bp18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva