Adventi készülődés

Szerző • 2015-12-14 • Hírek, Közélet Adventi készülődés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva878

Sokszínű programokkal várta az érdeklődőket a Kondor Béla Közösségi Ház az adventi hétvégéken. A kézműves vásárokon mindenki talált egy-két pompás ajándékot.

Karácsony közeledtével mindenhol megsokasodnak a programok, így mindenki megtalálhatja a neki való ünnepre hangoló elfoglaltságot. A Kondor Béla Közösségi Házban az adventi hétvégék a gyerekeknek és a felnőtteknek is tartogattak érdekességeket, részt vehettek színházi előadásokon, kézműves foglalkozásokon, valamint vásárokon is.

Advent harmadik hétvégéjén az Otthon Theatrum a kicsik nagy örömére a Panka és az Álom című mesemusicalt állította színpadra. Ezt követően az érdeklődők kézműves foglalkozásokon készíthették el vagy vásáron szerezhették be az apróbb ajándékokat. A földszinten több mint negyven asztalnál lelkes amatőrök és profik kínálták kézműves portékáikat, melyek bármelyik budapesti vásáron megállhatták volna a helyüket.

adventkon_bent

A számtalan minőségi termék között voltak gyöngyékszerek, terméskoszorúk, gyertyák, kézzel varrt plüssfigurák, valamint horgolt fenyőfa díszek is. A kortalan technikák mellett megtalálhatóak voltak a divatos újdonságok is, mint az üveglencsés vagy bőrékszerek, illetve az egyedi jegyzetfüzetek és határidőnaplók is. Aki pedig megéhezett a nagy forgatagban, a büfében különféle ízesítésű beigliket kóstolhatott.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva