Kerületünkben is lehet adományozni a Cipősdoboz Akcióban

Szerző • 2020-11-29 • Hírek, Közélet Kerületünkben is lehet adományozni a Cipősdoboz Akcióban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva86

November 27-én idén is elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akció kampánya, melynek keretében 150 gyűjtőpont várja az ajándékokat és mintegy 100 partner járul hozzá a gyűjtés sikeréhez. Idén nem épülhet fel Budapest szívében a Cipősdoboz Vár, ezért a Baptista Szeretetszolgálat kibővítette az online dobozolás lehetőségét: játékok, higiéniai eszközök, könyvek vásárlásával vagy pénzadomány küldésével lehet érintésmentesen adományozni akár a www.ciposdoboz.hu oldalról elindulva. Kerületünkben az Üllői úti Colibri Papír-írószer és Nyomtatványboltban és a Ferihegyi repülőtérre vezető úton az OIL! benzinkúton helyeztek ki gyűjtőpontokat, ahová az adományokat várják.

Az összegyűjtött cipősdobozokba rejtett meglepetéseket a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai partnerein és országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a leginkább rászoruló gyermekekhez. A dobozokat gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, családsegítő szervezetek veszik át.

Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb december 20-ig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre, amelyek listája a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható számos további hasznos információval együtt.

Kerületünkben két helyszínen adhatjátok le a dobozaitokat:

Colibri Papír-írószer és Nyomtatványbolt

Cím: 1182 Budapest Üllői út 519. (Szarvas csárda tér)
Telefon: 06-20-280-4062
Nyitvatartás: H-P: 8:00-18:00, Sz-V: 9-13
Kapcsolattartó: Buzás Enikő

OIL! Benzinkút

Cím: 1183 Budapest Ferihegyi repülőtérre vezető út 2/A
Telefon: 06-30-640-4362
Nyitvatartás: H-V: 05:00-20:00
Kapcsolattartó: Zoltán Máté

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva