Akar repülni Párizsba? – játsszon a Budapest Airporttal!

Szerző • 2015-01-21 • Hírek, Könnyű, Közlekedés Akar repülni Párizsba? – játsszon a Budapest Airporttal! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1964

Rázzuk fel a repülést is a téli tespedtségből – ezzel a céllal indított különleges kampányt és nyereményjátékot a Budapest Airport, melynek online felületein játszva jegyet nyerhetünk Párizsba, Rotterdamba, Írországba vagy Isztambulba.

Már egy kis környezetváltozás, három-négy nap vagy hosszabb hétvége egy távoli városban kiválóan alkalmas arra, hogy feloldja a téli monotóniát és vidám mosolyt csaljon a borongós, szürke téli hétköznapokba.

budapest_airport01_bent

Ezen a felismerésen alapszik a Budapest Airport különleges, utazásra csábító kampánya és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték, amelyben december közepétől február végéig Európa legszebb vidékeire csábítják a potenciális utasokat.

Az online felületeken (www.bud.hu, BUD-facebook) futó kampányban izgalmas városokba, országokba lehet eljutni, ha valaki gyorsan és határozottan lecsap a kínálkozó lehetőségekre.

budapest_airport_bent

A decemberben indult nyereményjátékban az Air France-szal Párizs Charles de Gaulle repülőterére lehetett eljutni, a francia főváros egyébként is stabilan feljött a második helyre a budapesti repülőtér legnépszerűbb küldő desztinációi között.

Február elején még egy lehetőség kínálkozik eljutni a Fény Városába a nyereményjátékkal; ekkor a Ryanair áll majd elő kihagyhatatlan utazási ajánlatokkal Párizs beauvais-i repülőterére.

Ezen a héten Európa Zöld Szigete, vagyis Írország a slágertéma, az Aer Lingus légitársaság jóvoltából, és ugyancsak januárban a Transaviával Rotterdamba lehet elrepülni, ha valaki jól válaszol és kedvez neki szerencse is a sorsolásnál.

irorszag_bent

A Budapest Airport a szokásos téli kampányt még „megfejelte” a fenti online nyereményjátékkal is: a repülőtéren repülőjegyet sorsolnak ki azok között, akik négy kérdéssre helyesen válaszoltak egy-egy desztinációval kapcsolatban. A fentiek mellé a nyereményjátékba bekerül február végén a török Pegasus Airlines, amelynek járatával Isztambulba lehet eljutni.

A téli kampány ideje alatt a Budapest Airport kár 70 %-os engedményt ad minimum 3 napos foglalás esetén a Terminál parkoló áraiból, az akcióban résztvevők az úgynevezett fast track vouchernek köszönhetően kihagyhatják a sorban állást az utasbiztonsági ellenőrzésen és a repülőtéri kereskedelmi partnerek az adott városra/desztinációra jellemző árukból állítottak össze speciális promóciós csomagot az utasok számára.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva