Akció! 10 százalék kedvezmény a csatornabekötésre!

Szerző • 2014-05-31 • Csatornázás, Egyéb, FejlesztésekHozzászólások (0)2227

A Városgazda most nyitási akció keretében 10 százalékot elenged a csatorna telekre bekötésének árából. Mit is jelent számokban kifejezve mindez?

Díjmentes ügyintézés és teljes körű szolgáltatás
+10 százalék kedvezmény!

A csatornázás során kiépítendő fővezetékre külön-külön kell bekötni az egyes háztartásokat.
Ezeknek a rákötéseknek a kivitelezését garanciával vállalja a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt., amely rendelkezik az ehhez a munkához szükséges magas színvonalú szakmai és technikai háttérrel.

Augusztus 31-ig közel 28.000 forint helyett csak 22 ezer forint a tervezés, a kivitelezés pedig 9145 forint helyett csupán 6500 forint/folyóméter irányáron kaphatjuk meg.

VG18_csatorna_

A csatornarákötések tervezési díja egységesen bruttó 27 940 forint. E helyett augusztus 31-ig most 22 000 forintért vállalja a Városgazda Zrt.

Megrendelés esetén – a tervezési szolgáltatás részeként – a cég térítésmentesen vállalja az engedélyeztetést, a szükséges dokumentumok beszerzését, az egyéb ügyintézést.

A szolgáltatás iránt érdeklődők a házi hálózat kiépítésére a Fővárosi Csatornázási Művek által engedélyezett tervek birtokában kérhetnek árajánlatot a Városgazdától. A munka átlagos irányára az anyagköltséggel együtt alapesetben – tehát ha nincs szükség komolyabb bontási munkálatokra, vagy nem merül fel más extrém költségnövelő tényező – folyóméterenként bruttó 9145 forint.
Ennek irányára folyóméterenként most bruttó 6500 forint.

Érdemes a Városgazda szolgáltatását választani, hiszen a városüzemeltető cég teljes körű – a tervezést és a kivitelezést is magában foglaló szolgáltatást – kínál, s a műszaki átadás-átvétel napjától számítva a jogszabályban meghatározott idejű jótállást és szavatosságot vállal.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

A házi csatornahálózat megtervezéséről további információ a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Ügyfélszolgálati Osztályán kapható. A szolgáltatást ugyanitt lehet megrendelni.

Elérhetőségek:
telefonon a +36 – 30 – 549 – 6922 számon,
e-mailben az ugyfelszolgalat@varosgazda18.hu címen,
levélben vagy személyesen a 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 16. szám alatt.

Az ügyfélszolgálat hétfőn 8-tól 17 óráig, keddtől csütörtökig 8 és 16 óra, pénteken 8 és 14.30 között várja az érdeklődőket.

A csatornázással kapcsolatos egyéb kérdésekkel kapcsolatban a 06-80-205-412-es ingyenesen hívható zöldszámon kérhető felvilágosítás.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva