Várják az új munkatársakat az Erdőgondnokságnál

Szerző • 2018-02-07 • Hírek, Közélet Várják az új munkatársakat az Erdőgondnokságnál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1082

Fél éves fennállása óta mintegy száz köbméter szeméttől tisztította meg a XVIII. kerületi erdőket az Erdőgondnokság ‒ mondta a napokban Dömötör István, Pestszentlőrinc-Pestszentimre alpolgármestere a Rádió Orienten.

A XVIII. kerület közigazgatási területén belül több mint 100 hektár erdő található, kerületünk önkormányzata pedig a lelkén viseli a környezetünk megóvásának feladatát. Ha ön is így érzi, és a kerületben lakik, akkor van egy fontos hírünk: keresik a munkatársakat az Erdőgondnokságnál, ahol jelenleg 3 fő dolgozik 5 helyett. Dömötör István elmondta, elsősorban azok jelentkezését várják, akik B kategóriás vezetői engedéllyel és a munkához szükséges tapasztalattal rendelkeznek, valamint lehetőség szerint a XVIII. kerületben laknak.

Az állással kapcsolatos információkért keresse az önkormányzat elérhetőségeit!

Az erdőgondnokság hulladékgyűjtési tevékenységet végez, a hajléktalanok által hátrahagyott hulladékokat szállítják el megfelelőbb helyekre.

Dömötör István kitért arra is, hogy az önkormányzat a Tiszta Forrás Alapítványon keresztül biztosítja a hajléktalanok ellátását, a nehéz helyzetben lévők rendelkezésére az Üllői úti melegedő áll.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva