„Állt a bál” az utcán

Szerző • 2014-08-20 • Család, Egyéb, Hírek, Kultúra, Programok „Állt a bál” az utcán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva993

Szent István-nap előestéjén, augusztus 19-én ismét utcabált rendezett a Sportkastély előtti területen az Együtt Pestszentimréért Egyesület. A 18. kerületi lakosok délután 17 óra és éjfél között ünnepelhették államalapításunk és Szent István király napját.

IMG_6669

A közel tizenkét esztendeje műkő szervezet legnépszerűbb rendezvénye ez az utcabál, ahol 17 és 24 óra között számos színpadi program, kirakodó vásár, finomabbnál finomabb étel-ital várta a szórakozni vágyó közönséget. A Pestszentimréhez kötődő fellépő művészek – Flood In The Dessert, a P. I. Helyszínelők, a Chaméleon – egymást váltották a színpadon, de a zenekarok mellett ugráló vár, pónik, arcfestők is várták a családokat.

IMG_6661

A legsportosabb kerületről beszélünk, így a sportbemutató sem maradhatott ki a programból. Például a PIK házban rendszeresen edzéseket tartó Gulyás László mester vezette aikido csapat is látványos, egymást röptető harcművész bemutatóval szórakoztatta a lelkes közönséget.

IMG_6613

IMG_6640

A Szent István Napi Utcabálon a név kötelez, így a hagyományokhoz híven a kenyérszentelés is elhagyhatatlan része volt a programnak. Este 22 órakor pedig tűzijáték zárta a hivatalos programot.

IMG_6605

IMG_6664

IMG_6688

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva