Andrea Bocelli koncertet ad Budapesten

Szerző • 2015-10-06 • Hírek, Könnyű, Programok Andrea Bocelli koncertet ad Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3456

A világhírű olasz tenorista, Andrea Bocelli legutóbb 2013-ban adott teltházas koncertet a Papp László Sportarénában, idén pedig szintén ugyanitt hallgathatjuk meg őt november 22-én.

A látássérült tehetség 1995-ben robbant be a köztudatba az általa megkomponált dallal, a Con te partiròval, amelynek angol nyelvű csodálatos változatát, a Time to say goodbye-t Sarah Brightman-nal közösen énekelte el. . Bocelli eddig 70 millió példányban adta el lemezeit, ezzel az úgynevezett pop-opera legsikeresebb előadójává vált.

A nemrég az 57. születésnapját ünneplő Bocelli más világsztárokkal is énekelt már együtt, ezzel minden alkalommal óriási sikert aratott. Bocelli Mester idén januárban jelentette meg 14. albumát Passione címmel. A legszebb szerelmes dalokat tartalmazó kiadványon olyan hírességek közreműködnek, mint Jennifer Lopez, Nelly Furtado, vagy a trombitavirtuóz, Chris Botti.

Van még egy világsztár, akinek még nem volt alkalma Bocellivel énekelni. Ő nem más, mint a fiatal Solomia Lukyanets, aki az egész világot megríkatta, amikor a tökéletesnél is jobban elénekelte a Time to say goodbye-t:

Az örökletes zöldhályoggal született, teljesen vak művész az örökzöld klasszikusok mellett az új lemezéből is megszólaltatja majd az ismert dallamokat. Bocelli több hangszeren is játszik: többek között tud dobolni, gitározni, szaxofonozni és trombitálni is.

Névjegy
Andrea Bocelli koncert
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2015. 11. 22. ( vasárnap )

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva