Angolosan közlekedtek, karamboloztak és angolosan távoztak

Szerző • 2018-08-07 • Hírek, Közbiztonság Angolosan közlekedtek, karamboloztak és angolosan távoztak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1039

Három brit férfi utazott egy bérelt autóval augusztus 5-én kora reggel a rakparton, áttértek a menetirány szerinti bal oldalra, összeütköztek három autóval, majd gyalogosan elhagyták a helyszínt. A kocsiban kábítószergyanús csomagokat is találtak, a rendőrök az autókölcsönzőben elfogták őket.

Egy 25 éves brit állampolgár és két utasa 2018. augusztus 5-én kora reggel egy bérelt autóval közlekedett Budapest V. kerületében, a Pesti alsó rakparton, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütközött három, szabályosan közlekedő járművel. A baleset után a három brit férfi kiszállt az összetört autóból és az adataik hátrahagyása, illetve segítségnyújtás nélkül elsétáltak a helyszínről. A balesetben két személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – írta a police.hu

A kiérkező rendőrök a brit állampolgárok autójában három pakett kábítószergyanús zöld növényi törmeléket is találtak. A nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a három férfit és még aznap délután Budapest XIII. kerületében elfogták őket abban az autókölcsönzőben, ahonnan az autót bérelték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a brit állampolgárokat őrizetbe vételük mellett segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva