Aquafitness ingyenes próbalehetőséggel

Szerző • 2017-10-23 • Hírek, Sport Aquafitness ingyenes próbalehetőséggel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva492

Új, aquafitness edzéseket indít a Városgazda Utánpótlás Akadémia Úszó Szakosztálya. A zenére végzett gyakorlatok közben garantált a jó hangulat és a kiadós mozgás. 2017. október 24-én és október 26-án a Kastélydombi Uszodában 19.15-20.00 óra között ingyenesen kipróbálhatóak az oktatások – olvastuk a varosgazda18.hu portálon.

– Az aquafitness egy olyan sport, amellyel jókedvűen, zenére átmozgathatják a jelentkezők minden porcikájukat. A víz felhajtóerejének köszönhetően lecsökkenti a gerincoszlopra és a porckorongra, ízületekre eső terhelést. Kedvező hatással van a szív és a keringési rendszerre, a vízi környezet hatására a pulzus alacsonyabban marad, mintha ugyanezt a mozgást szárazföldön végeznénk. Felgyorsul az anyagcsere, ami elősegíti a zsírégetést, a víz folyamatos masszírozása segít enyhíteni a narancsbőrt, csökkenti a csontritkulás kialakulását. Az órák alkalmasak: erősítésre, rehabilitálásra valamint alakformálásra – tudtuk meg Simon Virágtól, az aquafitness órák oktatójától.

Ingyenes próbalehetőség

Akik szeretnének belekóstolni, illetve belecsobbanni az aquafitness világába, azok ingyenes edzéseken vehetnek részt 2017. október 24-én és október 26-án a Kastélydombi Uszodában 19.15-20.00 óra között. A későbbi edzések szintén keddi és csütörtöki napokon lennének ugyanebben az idősávban.

Egy aquafitness edzés 45 percig tart, és előreláthatólag 2 000 Ft-ba kerül majd alkalmanként.

Érdeklődni a +36-30-392-3747-as telefonszámon lehet.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva