Arab sejk diadala

Szerző • 2018-02-21 • Hírek, Közélet Arab sejk diadala bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva549

Te minek fogsz öltözni? – kérdezték a pult mögött szorgoskodó, a huszadik életévét már régen maga mögött hagyó férfiembert a Vasvári Pál Polgári Egyesület farsangi jelmezes bálján február 16-án. A válasz ez volt: nagyon gazdagnak.

Tartotta is a szavát Luka István, aki ígért ingyenbenzint, aranykilincset, tette a szépet a hölgyeknek egy szép kis hárem reményében, sőt az öttagú zsűrit is megbabonázta. Így lett a bál helyszínének, a pestszentimrei Kastély sörözőnek a főnöke arab sejként a verseny győztese. Az ezüstérmet egy bajor népviseletbe öltözött sörívó koma vihette haza. Bauer Ferenc, a Vasvári egyesület társelnöke köztudottan a pecázás szerelmese. Nos, akár hiszik, akár nem, ő a hobbijához híven a nagy Ho-ho horgász jelmezében vonult el a nagyérdemű előtt. Ez a jelmezötlet bronzérmet ért.

Vastaps fogadta a hölgyeket is. Volt boszorkány, jósnő, varázspálcás tündér, ördögfióka, modern Piroska és a Három a kislány után szabadon három dáma is. Ötletes volt „karalábé” is, azaz az egyik karja alá egy B betűt tartó úriember mutatványa.

Az étlapon babgulyás és az amerikai rendőrfilmekből ismert mázas fánk szerepelt, ám az otthonról hozott remek sütikből is jutott minden asztalra.

A folyamatos zenéről a fáradhatatlan Magic Duó gondoskodott.

Távozóban még egy kupica pálinkának kellett nemet mondanom, ám amennyiben valakit vagy valamit kifelejtettem volna a tudósításból, az annak tudható be, hogy a korábbi kínálgatásoknál nem mindig lehetett nemet mondani.

bp18.hu, G.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva