Augusztus végére ideér a hidegfront

Szerző • 2018-08-28 • Hírek, Könnyű Augusztus végére ideér a hidegfront bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva878

Közép-Európa és így a Kárpát-medence időjárását ismét anticiklon alakítja a következő napokban. Száraz, egyre melegebb levegő áramlik fölénk, csapadékra néhány napig nem kell számítani, és a hőmérséklet is egyre több helyen emelkedik 30 fok közelébe a délutáni órákban, és a következő napokban – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Augusztus utolsó napjától viszont több fokkal esik vissza a hőmérséklet.

Augusztus 28-án, kedden ennek megfelelően általában derült, napos idő várható legfeljebb kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szelet napközben élénk széllökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

A sok napsütés keddre és szerdára is vonatkozik, csapadék sehol sem fordul elő. Mindkét nap 25 és 30 fok közötti nyárvégi hőmérséklet várható.

Csütörtökre jönnek a zivatarok, de még mindig 30 fok körüli hőmérséklettel, augusztus 31-re, péntekre azonban már megérkezik egy hidegfront, melynek hatására több fokkal esik vissza a hőmérséklet, de még mindig a 24-26 fokos tartományban jósol a koponyeg.hu.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva