Az akadémia úszói remekeltek Győrben

Szerző • 2020-10-27 • Hírek, Sport Az akadémia úszói remekeltek Győrben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva281

A Városgazda Utánpótlás Akadémia úszói Győrben versenyeztek a hétvégén. Mint mindig most is az egyéni rekordok döntése és az aranyjelvények begyűjtése volt a feladat. 20 versenyzőnknek 9 aranyjelvényes szintet sikerült megúsznia, ami kivételesen jó eredmény. 20-ból 20 versenyző tudta megdönteni egyéni rekordját – olvastuk az akademia18.hu oldalon.

Járomi Beni ismét fantasztikus formában van és ezt mi sem bizonyítja jobban, mintsem az, hogy 200 m pillangóban és vegyesen is ranglista 1., míg 400 m vegyesen ranglista második. A Városgazda Utánpótlás Akadémia több úszója is a ranglista első 10 listájában szerepel. Ez bizonyítja igazán, hogy remekül teljesítünk az újhullámos szezonban.

„Büszke vagyok sportolóinkra. Egy nagyon jó kis versenyen vehettünk részt Győrben. Igazán nagy létszámmal képviseltük az Akadémiát és a gyerekek az elvárt sikereken felül teljesítettek. Kiemelném Járomi Benit, aki ismét megtalálta önmagát és három számban is a ranglista elejére tört. Folytatjuk az edzésmunkát tovább és jön hamarosan az OB, ahol valós képet kapunk az erőviszonyokról” – nyilatkozta Pasku Balázs edző.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva