Az Akadémia várja a sportolni vágyókat – íme a menü!

Szerző • 2015-11-27 • Hírek, Programok, Sport Az Akadémia várja a sportolni vágyókat – íme a menü! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva828

A hétvégén a focié és az úszásé a főszerep, de a szabadidő szakosztály is várja a mozogni vágyókat. Kattintson a cikkre a részletekért!

A Városgazda Utánpótlás Akadémia csapatainak a hétvége versenydömpingje a futsal felnőtt gárda meccsével kezdődik 27-én 21 órakor: a Városgazda a PTE PEAC csapatával méri össze tudását. A nagy meccset megelőzően a 2006-2007-es korosztályú utánpótlás gyermekeink játszanak barátságos mérkőzést a Kispest SE ellen.

A futsalos U13-as korosztálya 28-án a Lőrinci Sportcentrumban mérkőzik meg kilenc órától. Az utánpótlás labdarúgó csapatok számára az idénre befejeződött a Bozsik torna, a gyermekek megérdemelt hétvégi pihenésüket töltik, de edzésekre még lelkesen járnak.

Szabadidősport szakosztályunk változatlan lelkesedéssel várja a tornázni vágyó hölgyeket és urakat, a csatolt időpontokban és helyszíneken alább:

akad_bent01
akad_bent02
akad_bent

Úszóink a hétvégén Székesfehérváron a Csitáry uszodában vesznek részt a 9 óra 30 perctől kezdődő C kategóriás úszóversenyen.

akad_bent03

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva