Az angliai karate világkupán 8 érmet szereztek a Tűzmadár SE versenyzői

Szerző • 2018-09-12 • Hírek, Sport Az angliai karate világkupán 8 érmet szereztek a Tűzmadár SE versenyzői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1915

Augusztus végén rendezték Angliában, Leicesterben a Japán Karate Szövetség által is jegyzett JKF Wadokai Karate Világkupát. A Wadokai All Nations Championships elnevezésű versenyen 24 tagország, több, mint 600 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlatban és küzdelemben. Kerületünket a Tűzmadár SE képviselte 9 fővel, ezzel erősítve a magyar válogatottat és büszkén mondhatjuk, hogy szenzációs eredmények születtek! Az egyesület sportolói két aranyérmet, három ezüstérmet és három bronzérmet hoztak haza! GRATULÁLUNK!

Bíztam a sikerben, titkon, két-három érmet reméltem magunktól, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű eredményeket érünk el! Persze, nem gondolom, hogy érdemtelenül jöttek az eredmények. Egész nyáron, míg mások nyaraltak, pihentek, mi napi két edzéssel, edzőtáborral és egy nemzetközi, német versennyel készültünk, ahol nem mellesleg mindenki aranyérmet szerzett! Az „ajánlólevelünk” jó volt, de a végeredmény engem is meglepett! Egyesületünknek küzdelemben volt már Európa Bajnoka, Horváth Nóra személyében, de most egy „világbajnokot” is ünnepelhetünk Angyal Róbert személyében! Ez büszkeséggel tölt el! Természetesen minden versenyzőmre nagyon büszke vagyok, minden érem egyformán ragyog számomra, hiszen becsülettel megküzdöttek érte! – mondta Szőcs Attila egyesületi vezető.

Aranyérmet szerzett:
Angyal Róbert Junior Kumite -61kg
Németh Melinda +35 Kata

Ezüstérmet szerzett:
Ceglédi Márk Áron Kadet Kumite -70kg
Kádár Ramóna Felnőtt Kumite -55kg
Mogyorósi Bálint Junior Kumite +76kg

Bronzérmet szerzett:
Horváth Nóra Virág Felnőtt Kumite -68kg
Karácsony Vanda Junior Kumite -53kg
Szőcs Attila +40 Kata

Dóka Bencének most sajnos nem sikerült az éremszerzés, de szívvel-lélekkel küzdött, a pontozók sajnos a japán és angol versenyzőt nagyon támogatták, két meccset elvettek tőle. Nem rajta múlott!

Magyarország az előkelő 4. helyen végzett a ponttáblán, Japán, Skócia és Anglia mögött!

A Tűzmadár SE várja a karate iránt érdeklődőket, akik az edzések helyszínén jelentkezhetnek:
1182 Budapest, Hargita tér 14.
Hétfő-szerda: 16:00 – 21:00 között


Szőcs Attila (5.dan, egyesületi vezető):
– Köszönjük a XVIII. kerületi Önkormányzat támogatását, dr. Lévai István Zoltán alpolgármester segítségét az utazásunkhoz! Köszönöm a szülők támogatását, áldozathozatalát! Köszönöm az LPN Group-nak (francia biztonsági cég) és Deák Róbertnek a segítséget!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva