Az Ön véleménye érdekli a főépítészt

Szerző • 2014-10-31 • Fejlesztések, Hírek Az Ön véleménye érdekli a főépítészt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2193

FELHÍVÁS: A lakosság véleményét kéri a Méta utcai tervekkel kapcsolatban a főépítész.

FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ (1186 Bp., Besence utca 1.)

A Környezet és Energia Operatív Program keretében a Fővárosi Önkormányzat beruházásában tervezett Szemléletformáló és újrahasználati központ megvalósulása érdekében Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata módosítani kívánja városrendezési és építési szabályzata 53. számú – az Ipacsfa utca–Méta utca– kerülethatár–Közdűlő út által határolt területre vonatkozó – szabályozási tervét.

A kiemelt társadalmi cél érdekében központi költségvetési forrásból finanszírozott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű építési beruházás indokolja – a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI. 8.) Kormányrendelet alapján – a szabályozási terv tárgyalásos eljárás keretében való módosítását.

Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2014. (III. 14.) önkormányzati rendelet 3. § alapján fogalmazzák meg a szabályozási terv módosításával kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, és azokat elektronikus formában juttassák el a partnersegi@bp18.hu e-mail címre. A véleményt csatolmányként, szerkeszthető (.doc) formátumban, hivatalos levél formájában (címzett, tárgy, észrevétel-vélemény, név, esetleg képviselt szervezet) kérjük megküldeni. A partnerségi egyeztetés megindításával párhuzamosan megkezdődik a szabályozási terv módosítása, és a módosított tervet várhatóan november 5-től tesszük elérhetővé a www.bp18.hu oldalon. A vélemények és az észrevételek megküldésének határideje november 13.

Mártonffy Miklós főépítész

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva