Az Üllői úton négy hétig járnak majd a metrópótló buszok

Szerző • 2019-03-09 • Hírek, Közlekedés Az Üllői úton négy hétig járnak majd a metrópótló buszok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2822

Kezdődik az M3-as metró felújításának második szakasza. A BKV közleménye szerint az M3 metróvonal északi szakaszának felújítása végéhez közeledik, a déli szakaszának rekonstrukciója pedig hamarosan elindul, ezért 2019. március 11-én megkezdődnek a metrópótláshoz szükséges út- és forgalomtechnikai kialakítások. A munkálatok várhatóan négy hétig tartanak.

Az Üllői úton, a Nagyvárad tér és Határ út között buszsávokat jelölnek ki, és elhelyezik az új forgalmi rendet jelző táblákat. A déli vonalszakaszt érintő metrópótlás megkezdéséig az Üllői úton a jelenlegi forgalmi rend lesz érvényben, tehát minden forgalmi sáv használható, de esetenként a munkavégzés miatt lassulhat a forgalom. A buszsávok tényleges érvénybe lépéséről később külön tájékoztatjuk a közlekedőket.

Az Üllői úton végzett munkálatokkal egy időben a Nagyvárad téren, valamint a XIII. kerület Váci út – Lőportár utca kereszteződésében a pótlóbuszok visszafordulását elősegítő jelzőlámpás csomópontok átépítése is megkezdődik.

“Kérjük az említett útszakaszokon kiemelt figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!” – írták.

Fotó: MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva