Balesetek Budapesten a halottak napja előtt

Szerző • 2015-10-31 • Hírek, Közlekedés Balesetek Budapesten a halottak napja előtt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2918

Szörnyű balesetsorozat rázta meg Budapestet október végén, egy nappal a halottak napja előtt. Szombaton több halálos kimenetelű közúti balesetről is írtak a lapok. Vezessenek óvatosan!

A tények.hu egy videót osztott meg a honalapján, amelyen jól látható, hogy egy autó hatalmas füstfelhőt ont ki magából. A férfi, aki az autót vezette, a Tények megkeresésére elárulta, hogy menet közben gyulladt ki a jármű, ami rövidesen ezután fel is robbant az egyik piros lámpánál, Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződésében.

Eközben a rendőrség honlapján még ezeknél is komolyabb balesetekről írtak. Tájékoztatásuk szerint halálra gázolt egy férfit egy motoros a főváros VII. kerületében, az Erzsébet körúton. A 61 éves férfi azonnal szörnyethalt, de a motorost, illetve utasát is kórházba kellett szállítani. Az eset a Király utca és az Erzsébet körút sarkán történt, tisztázatlan körülmények mellett.

Egy idős nőt is halálra gázoltak a főváros XVI. kerületében, a Szabadföld úton. A balesetben egy másik idős nő is megsérült, a helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg.

Nem győzzük hangsúlyozni: vigyázzanak magukra és embertársaikra, vezessenek óvatosan!
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva