Beköttetné a csatornáját? Segítünk!

Szerző • 2015-07-01 • Csatornázás, Hírek Beköttetné a csatornáját? Segítünk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1318

A XVIII. kerületi önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kerületi szervezete közösen szeretné elősegíteni, hogy a Pestszentlőrinc-Pestszentimrét kiemelten érintő csatornázás során a házi bekötéseket elsősorban leinformálható helyi cégekre, illetve egyéni vállalkozásokra bízzák az érintett ingatlantulajdonosok. A cikkben olvashatja a jelentelezett vállalkozások listáját.

A Budapesti Kereskedelmi Iparkamara egyeztetett a csatornázásban közreműködni szándékozó vállalkozókkal, és elkészített egy folyamatosan bővíthető listát. Ezen a listán szereplő vállalkozások eleget tettek a kötelező kamarai nyilvántartásba vételi kötelezettségüknek.

A megállapodás tükrében már az év elején megkerestünk számos helyi vállalkozást, hogy a helyi házi csatornabekötések munkálataiban részt kívánnak-e venni. Az önként megadott elérhetőségi adataikat összegyűjtöttük, melyeket bárki megkaphat az irodánkon keresztül. A célunk az, hogy a kerületi vállalkozások munkához jussanak. A lakosság számára pedig megnyugvást jelenthet, hogy a listánkon már szereplő, és esetleg még a későbbiek folyamán felkerülő cégeket a nyilvántartásunkban ellenőriztük – mondta Erdődy Viktor a BKIK XVIII. kerületi tagcsoportjának elnöke.

A csatornázás folyamán a házi bekötések elvégzésére jelenleg bejelentkezett kivitelező vállalkozások:

A-Komplex Bt., Bszt Mérnöki és Építőipari Kft., Czeczon András Épületgépész és Építési Vállalkozó, Delta Épker Kft., Fűt-Hűt 2003 Bt., Levi Bau Bt, Máthé Tamás egyéni vállalkozó, Sos Therm Kft., Szekerák Kft., Tóth Mihály egyéni vállalkozó, Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.

Anyagbeszállító vállalkozás: Idomok Kft.

A vállalkozók elérhetőségéről a BKIK XVIII-XIX. Kerületi Szolgáltató Irodáján (1181 Budapest, Üllői út 453. földszint, telefon: +36 (1) 290 2350, mobil: +36 (30) 289 3029) vagy a 18ker@bkik.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Az iroda továbbra is várja a csatlakozni kívánó vállalkozások érdeklődését, jelentkezését.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva