Bent maradást ért a bravúros győzelem

Szerző • 2015-05-18 • Hírek, Sport Bent maradást ért a bravúros győzelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva832

Emlékezetes győzelemmel zárta a bajnokságot a PLER-Budapest kézilabdacsapata. Hatgólos hátrányt ledolgozva nyert néggyel (26-22) a Komló otthonában.

Az első félidőben nem volt gond, csapatunk tapadt a lendületesen játszó hazai együttesre, aminek az lett az eredménye, hogy csupán egygólos előnyt (10-9) tudott szerezni az ugyancsak a kieséstől fenyegetett baranyai csapat.

plerkomlo_bent

Az első félidő második felében jött a rövidzárlat, amelyik nem is volt olyan rövid, hiszen a házigazda ötöt dobott, a PLER meg egyet sem. A hit azonban élt a lőrinciekben, s olyan hajrába kezdtek, amilyent csak ritkán láthattak tőlük a szurkolók.

Most azonban a lehető legjobbkor, aminek meg is lett a jutalma. A Hutvágner-fiúk bedarálták a komlóiakat, s végül teljesen megérdemelten örülhettek a négygólos sikerük (26-22) után, ami azt jelenti, hogy ősztől is a legjobbak között szerepelhet a PLER-Budapest.

plerkomlo02_bent

Hutvágner István: „Gratulálok a csapatomnak a mai győzelemhez! Életmentő két pontot szereztünk Komlón. Nehéz szezon áll mögöttünk, de örülök, hogy ez a fiatal csapat az utolsó pillanatban bebizonyította, hogy van helye az első osztályban. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy velünk tartottak a mai meccsen, nélkülük nem sikerült volna a bennmaradás!“

Sport36-Komló – PLER-Budapest 22-26 (10-9)
Férfi NB I, Rájátszás a 7-12. helyért, 10. forduló – 2015. május 16., szombat: Komló, Sportközpont. V: Bonifert, Oláh

Komló – PLER-Budapest 22-26 (10-9): Granic, Selymes (kapusok) – Hoffmann 1, Laufer, Kun 1, Péter Szabó, Szöllősi Bence 4, Marcsek, Nagy Z., Sebestyén, Oszlár 1, Wéber 2, Semikov 9, Mester 3, Hadziomerovic 1, Bujtár. Edző: Ratko Djurkovic.
PLER: Babasafari, Kránitz, Váczi (kapusok) – Bak 3, Kemény 2, Gyene 5, Kocsi, Tóth P. 6, Leimeter 4, Rédai 1, Auth, Bohács, Sinkovits, J. Mikita 5, M. Mikita, Kucher. Edző: Hutvágner István.

Kiállítások: 10, ill. 12 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 3/2
Sárga lap: Hutvágner István (50. p.)

bp18.hu, Róth Ferenc

(Fotók, nyilatkozat: plerbudapest.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva