Biztonságosabb lett a Kandó téri suli környéke

Szerző • 2015-01-23 • Hírek, Közbiztonság, Közlekedés Biztonságosabb lett a Kandó téri suli környéke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1209

A Halomi út és a Halomegyházi utca kereszteződésében, a Kandó Téri Általános Iskola bejáratával szemben forgalomlassító csomópont építését fejezte be a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

A munka múlt év decemberében indult, az itt található közintézmények (iskola, óvoda, bölcsőde) környezetében a városgazda munkatársai a kereszteződésnél parkolásgátló oszlopokat helyeztek el és a T-alakú kiemelt csomópont kialakításakor, a gépkocsik felhajtó pontjain a jobb láthatóság érdekében fényvisszaverő prizmákat építettek be.

A Halomegyházi utca felől a járdacsatlakozások térkő burkolatot kaptak, valamint az építkezés során fontos szempont volt, hogy akadálymentesítsék a területet a babakocsival és a kerekesszékkel közlekedők számára.

– Az útszakasz december 15-én átadásra került és reméljük, hogy társaságunk a forgalmi csomópont korszerűsítésével nagymértékben hozzájárult a gépjárművek közlekedésének szabályozottabbá és a gyalogos forgalom biztonságosabbá tételéhez, valamint az ott lakók életkörülményeinek javításához – olvasható a Városgazda közleményében.

varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva