Bókay-kerti Napok szeptemberben!

Szerző • 2018-08-13 • Hírek, Programok Bókay-kerti Napok szeptemberben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva4319

A Bókay-kerti Napok Nemzetek Konyhája Fesztivált szeptember 7-8. között rendezik meg a Bókay-kertben. A fellépők között lesz többek között az Ocho Macho, Pély Barna és az Ismerős Arcok is. A főzőversenyre augusztus 31-ig lehet még nevezni.

Szeptember 7-én és 8-án 24 színpadi produkció, kitelepülő vendéglátóhelyek, vurstli és egy hatalmas főzőverseny is várja az érdeklődőket a Bókay-kerti Napokon. A kétnapos rendezvény első napján a Gesarol és a Vegas Showband koncertjei mellett Városgazda Utánpótlás Akadémia bemutató is lesz. A nap és az est fénypontja a Piramis együttes egykori legendás tagjai, Révész Sándor és Závodi János által alapított együttes mutatja be a Piramis-évek című koncertjét.

Szeptember 8-án már két színpadon zajlanak az események, illetve a hagyományosnak számító főzőverseny teszi még izgalmasabbá a rendezvényt. A nap folyamán gyakorlatilag minden korosztály és minden zenei ízlés ki lesz elégítve.

A ’90-es és 2000-es évek popsztárjai, Krisz Rudi, ShyGys és Pély Barna koncertek mellett a hazai raggae, ska punk egyedi egyvelegét játszó Ocho Macho együttes is színpadra lép. A zenei stíluskirándulás viszont nem ér ennyivel véget, ugyanis az Ismerős Arcok rockzenével, a Fourtissimo jazz, komoly- és könnyűzenei keverék számaival szórakoztatja a közönséget. A koncertek után retro disco veszi kezdetét DJ Lotters-szel.

Főzőverseny – augusztus végéig lehet nevezni!

A főzőversenyen tavaly 76 csapat mérte össze a tudását a Bókay-kertben, és idén is hasonló, nagy érdeklődésre számíthatunk, 80 csapat nevezésére van lehetőség. Az idei főzőverseny fő tematikája a nemzetek konyhája lesz, de lehet nevezni grill és bográcsételek kategóriákban is. A főzőverseny zsűrijét Buday Péter chef vezeti majd. A versenyre már lehet nevezni a letölthető nevezési lappal, a nevezési határidő 2018. augusztus 31.

A nevezési lapot ide kattintva töltheti le!

A versenykiírást pedig itt találja!

A jelentkezést és a nevezési díj befizetését a csapat képviselője, vagy az általuk megbízott személy teheti meg a Bókay-kert infopavilonjában előzetes telefonos egyeztetést követően (tel.: +36 1 290 2849).

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva