Borkóstolás 96 órán át – rendhagyó borfesztivál Budapesten

Szerző • 2015-08-05 • Hírek, Közélet Borkóstolás 96 órán át – rendhagyó borfesztivál Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva909

A III. Junibor Borünnepen augusztus 27-30. között a Szent István téren hazai fiatal borászok mutatják be a boraikat négy napon, vagyis 96 órán át. A rendezvényen több mint száz tételt lehet majd megkóstolni.

A Fiatal Borászok Egyesülete és a DiVino rendezvényén a borokat első kézből, maguktól a borászoktól lehet megkóstolni. Az eseményre kilátogatók nem maradnak étel nélkül sem: a szervezők a Twist & Chips​; a Zing Burger;, a KOLBice​; a Pataki Cukrászda; a Meat & Sauce​ és a Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek segítségével finom falatokkal lepik majd meg a vendégeket.

A JUNIBOR, vagyis a Fiatal Borászok Egyesülete 40 év alatti borászokat tömörít megívásos alapon: a tagok szavaznak az új tagok felvételéről. Az egyesület fontosnak tartja az új generáció támogatását, ezért idén Zöldszüret néven zártkörű rendezvényen találkoznak a 20 legígéretesebb fiatal borásszal.

A téren Minden nap 18:00-21:00 között kerül sor a borász fogadóórákra a téren, és extra program lesz a „Kedvencek kóstolója”, ahol a JUNIBORászok elhozzák kedvenc boraikat és belépő ellenében a DiVino Bazilikában meg lehet kóstolni ezeket is. (Belépő teljes fogyasztással: 3500 Ft, diákoknak 2500 Ft).

Forrás: travelo.hu

(Címlapkép: http://m.cdn.blog.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva