Bővül a parkoló a szakrendelőnél

Szerző • 2015-01-30 • Hírek, Közélet Bővül a parkoló a szakrendelőnél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1142

Javultak a Zsebők Zoltán Szakrendelőhöz érkező autók közlekedési körülményei, és idén az intézmény körüli parkolási lehetőségek is bővülnek.

A rendelőnél, a lőrinci piacra vezető út melletti gépkocsibehajtónál a rossz minőségű, burkolatlan úttest okozta a legtöbb gondot. Ezt a problémát viacolorborítással oldottuk meg – mondta Lepsényi Tibor, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Műszaki és Városüzemeltetési Divíziójának vezetője.

parkolo01_bent

Az egészségügyi intézmény előtti parkoló szinte minden napszakban zsúfolásig megtelik, a rendelőbe vagy a szomszédos könyvtárba autóval érkezők gyakran több kört is megtesznek itt egy-egy felszabaduló helyre várva.

Mivel sok idős ember vagy kisgyermekes, babakocsis szülő is gyalogosan érkezik a szakrendelőbe, az autók „keringőzése” fokozott balesetveszélyt jelent. Ezen a gondon idén további parkolóhelyek kiépítésével igyekszik enyhíteni az önkormányzat. A bővítést a könyvtár épülete melletti területen hajtják végre.

bp18.hu, P. A.

(Címlapkép: panoramio.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva