Bozótvágó késsel szúrtak meg egy tanárt az 50-es villamoson

Szerző • 2019-12-19 • Hírek, Közbiztonság Bozótvágó késsel szúrtak meg egy tanárt az 50-es villamoson bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva464

A XVIII. kerületi rendőrök még a villamoson elfogták azt a férfit, aki többször megszúrt egy iskolás csoportot kísérő tanárt az 50-es villamoson – közölte a rendőrség.

A rendőrség ügyeletére szerda kora délután érkezett bejelentés, hogy a XVIII. kerületben, az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegeti az utasokat. A segélyhívást követően kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt.

A nyomozás során kiderült, hogy T. István többször megszúrt egy férfit. A sérült a rendőrök kiérkezése előtt leszállt a villamosról és elment a helyszínről; a hatóságot az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett. A sértett egy iskoláscsoportot kísért aznap délután. A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Istvánt súlyos testi sértés bűntett kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd kihallgatását követően – mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték jogerős büntetésének letöltésére.

Forrás: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva